Tüdőgyógyinzézet Törökbálint

2045 Törökbálint, Munkácsy Mihály utca 70.
+36-(23)-511-570
tbti@torokbalintkorhaz.hu

Tájékoztató!

Kedves Betegeink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. május 4.-től szigorú higiénés rendszabályok betartása mellett újraindulnak járóbeteg szakellátásaink, ide értve a diagnosztikai ellátásokat is.

2020.03.16. óta minden Intézetünkbe érkező személy a Szűrési Ponton halad át (ún. PRE-TRIAGE), ahol kiképzett kollégáink kérdéslistával és testhőmérséklet méréssel vizsgálják COVID-19 fennállásának lehetőségét (megtörténik a betegek azonosítása, lázmérése, higiénés kézfertőtlenítése, a járványügyi kérdőív kitöltése, amennyiben nem védőmaszkkal érkezik, védőmaszkkal történő ellátása).

Rendelésre kizárólag telefonon előre egyeztetett időpontban fogadunk beteget.

Bejelentkezés után, ha a szakrendelésen nem jelenik meg időben, új időpontkérésére kötelezett, mert szigorú betegfogadási rendet kell fenntartanunk.

Kérjük betegtársaitól tartsanak 1,5 méter távolságot!

Felhívjuk a figyelmet, hogy az Egészségügyi Szakmai Kollégium Tagozati összeállításban a magas kockázatot jelentő, járóbeteg szakellátásban tervezett beavatkozások előtt a SARS-CoV-2 vírus PCR vizsgálat elvégzése kötelező!

Rendelésre való jelentkezés feltételeit, a részletes rendelési időket és bejelentkezési lehetőségeket Nyitóoldal/Járóbeteg ellátás/Járóbeteg szakrendelések időpontjai c. menüpont alatt találják.

Mielőbbi gyógyulást és jó egészséget kívánva:

Intézet vezetősége