Tüdőgyógyinzézet Törökbálint

2045 Törökbálint, Munkácsy Mihály utca 70.
+36-(23)-511-570
tbti@torokbalintkorhaz.hu

III. osztály

Orvos Kollégák

Dr. Putz Zsuzsanna Oszt.vez.főorvos (148 mellék)
Dr. Gergely-Farnos Erzsébet Főorvos, Osztályvezető h. (147 mellék)
Dr. Csiszár Krisztina Főorvos (180 mellék)
Dr. Korompay Réka Adjunktus (147 mellék)
Dr. Kozma Zoltán Szakorvos (180 mellék)
Dr. Gáspár Eszter Szakorvos jelölt (147 mellék)
Dr. Lovas Timea oszt.orvos  
Dr. Hécz Réka oszt.orvos  

Osztályos Főápoló

Horcin Tamás   (146 mellék)

Osztályos Adminisztrátor

Tősérné Kovács Magdolna   (164 mellék)

A III-as osztály az Intézet legfelső emeletén található. A tágas folyosó végén TV készülékkel is rendelkező ebédlő biztosítja a betegek kényelmét. Valamennyi betegszobához saját  fürdőszoba tartozik. Az osztályon egyágyas VIP szoba is segíti a betegek kényelmét, valamint kétágyas és háromágyas kórtermeink is vannak. Ellátási területünk Pest-megye meghatározott része, de kérés, megbeszélés alapján az ország más részéről is fel tudunk venni betegeket.

Az osztályon valamennyi pulmonológiai betegséget kezeljük. Kiemelten foglalkozunk az obstruktív légzési betegségekkel (asthma, COPD), valamint a tüdő daganatos betegségeivel. Nagy hangsúlyt fektetünk az inhalációs technika elsajátítására, begyakorlására, az inhalációs eszközök helyes használatára.

Az orvosgárda szakmai profilja és a rendszeres tudományos továbbképzések lehetővé teszik, hogy a betegeket a legmagasabb szinten tudjuk ellátni. A továbbképzéseken kívül az osztály dolgozói közül többen rendszeresen publikálnak, előadásokat tartanak.

Az osztályon dolgozó szakképzett ápolók és segédápolónk összeszokott csapatként dolgoznak, tudásuk és kedvességük biztosítja a betegek folyamatos ellátását, kiszolgálását.